zevende reisverslag - Reisverslag uit Gili Meno, Indonesië van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu zevende reisverslag - Reisverslag uit Gili Meno, Indonesië van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu

zevende reisverslag

Door: Ruud Kersten

Blijf op de hoogte en volg Ruud

13 Mei 2014 | Indonesië, Gili Meno

Zondag 11 mei
We vertokken om 8.30 uur naar onze laatste locatie van deze vakantie, naar het eiland Gili Meno. Onderweg stopte we nog bij een aantal watervallen, de laatste waterval zijn Peter en ik afgehaakt, was een behoorlijke afdaling, maar je moest ook weer dezelfde weg terug en dan omhoog. We zijn lekker terug gegaan naar de bus en een colaatje genuttigd. Onderweg naar de bus een lief meisje de dag van haar leven geven, ze kwam naar me toe, gaf en hand en vroeg naar mijn naam en ik vroeg natuurlijk naar haar naam, ze zei i am so happy en ik zei me too, haha. Ze je maar met iets kleins kan je iemand zo gelukkig maken, haha. Natuurlijk hadden Peter en ik veel bekijks bij de bus, iedereen riep hello en vroeg om de naam, haha kon ook niet anders met twee van die aantrekkelijke mannen in de groep(grapje). Na de watervallen gingen we richting het havenplaatsje Bangsal. Tuusen de watervallen en Bangsal zijn we nog bij een parel shop wezen kijken, bijzonder mooi. Met de boot gingen we naar het eiland Gili Meno, vaartijd was en klein half uurtje.

Een prachtig klein eiland waar we onze laatste 3 nachten gingen vertoeven, lekker relaxen, niets hoeft alles mag. Na aankomst ff onze kamer wezen inspecteren, een leuke onderkomen, alleen jammer dat we koud water hadden met douche, maar met deze temp niet erg. s,avonds met Peter heerlijk gegeten en daarvoor nog een heeeeeeeerlijke coxtail genuttigd.

De volgende dag samen een kleine wandeling gemaakt langs de kust en daarna voor het hotel heerlijk op het strand op een ligbank gelegen. Tijdens het liggen nog een heerlijke massage gehad, al moet he voor lief nemen dat tijdens het masseren je huid gelijk wordt gescrubt met al het zand, haha.
S,avonds weer heerlijk met een aantal gegeten.

Dinsdag 13 mei
Na het ontbijt gingen met een boot snorkelen en op schildpadden jacht en yes yes yes we waren weer de gelukkige, zagen 2 schildpadden en Peter heeft er eentje op de foto weten te krijgen, haha hij durfde te duiken(ikkie niet) en kon zo de schildpad redelijk tot zelfs goed op de foto krijgen. Weer mooie gekleurde vissen zien. We zijn toch wel bofkonten, tijdens deze reis een manta, haai, schildpad, baracuda, murene vele soorten gekleurde vissen gezien.

De vakantie loop ten einde en we kunnen beide zeggen dat het een hele mooie vakantie is geweest, het weer zat ons mee, zekers als we de berichten lazen van Nederland. De samenstelling van de groep was leuk, veel gezien, de mensen hier zijn zeer lief en aardig al zijn ze erg arm. Bij thuiskomst zal het spelletje weer gaan beginnen, welke foto is mooi voor het fotoboek.

Groetjes van Peter en mij