achtste reisverslag - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu achtste reisverslag - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu

achtste reisverslag

Door: ruudkersten

Blijf op de hoogte en volg Ruud

22 Maart 2011 | Costa Rica, San José

Lieve familie en vrienden,
Hier weer een berichtje vanuit Costa Rica, geniet nog steeds volop, al gaat de tijd nu wel erg snel

Na een korte busreis, kwamen we aan bij de oceaan voor een overtocht van 1 uur varen naar Corcovado, na de overtocht moesten we nog 3 uur met jeeps rijden en vervolgens 45 min voordat we bij ons hotel aankwamen, we hebben 3 nachten in lodge tenten overnacht en achter onze tent was een omheining waar een wc stond en een douche met koud water, douchekop bestond uit een kokosnoot, zeer apart.

Het was er zeer warm en vochtig, dus 3 keer douche deed je al gauw op een dag en alles bleef klam, maar de lokatie was super, we hadden uitzicht op de oceaan en de hoorde de branding zeer goed, de eerste dag lekker bijkomen en de tweede dag hebben we een trektocht gemaakt door het oerwoud van 12 km en weer enkele beesten gezien, waaronder de spinaap, miereneters en neusbeertjes, de gifgroene hagedis, kalkoengier, mooie vlinders, ara,s en andere mooie gekleurde vogels.
Alle kleren waren nat en er was geen enkel plekje droog van mijn lichaam.

We zijn nu weer op het vaste land, morgen trekken we weer verder en nog even en we zijn weer thuis.Maar kan nu al zeggen dat de reis geslaagd is.

groetjes en knuf Ruud

• 22 Maart 2011 - 19:39

Lydia :

Kokosnootdouche...leuk idee voor een surprise ! Word nu wel erg nieuwsgierig naar al jouw foto's, je zit zeker al wel op de 1500 of niet ? Voor jou lekker nagenieten in ieder geval.
    Geniet nog van de laatste dagen, hier in Nederland is het nog niet zo zonnig dat je drie keer per dag hoeft te douchen, dat is dan weer een voordeel. Groeten

• 22 Maart 2011 - 19:46

Lukas En Wilma:

Hey Ruud, leuk al die berichten lezen, je maakt ons alleen maar gek.

Geniet de laatste dagen maar dubbel.

XX

• 23 Maart 2011 - 06:35

Gijsje:

Hoi Ruud, ik kan me voorstellen dat je zo zweet. Dat doe je hier ook al snel. Maar het is goed om te lezen dat je intens geniet. En ja, het is nu nog maar enkele dagen daar en dan begint de terug reis. Het is hier echt stiller in huis hoor!!
    Dus je bent straks weer van harte welkom. Heel veel plezier de laatste dagen en een voorspoedige terug reis toegewenst van Gerard, Marthine en mij. Tot gauw.

• 23 Maart 2011 - 09:23

Jan En Anita:

Wat een belevenissen allemaal. toch nog een trektocht door het oerwoud gemaakt. lekker vochtig daar zeker. Hier is de temparatuur ook lekker, en hebben nu een paar zonnige dagen.
    geniet van de laatste dagen, we hopen dat je weer veilig thuis komt.
    groetjes van ons