Incredible South Australie 2 - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu Incredible South Australie 2 - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ruud Kersten - WaarBenJij.nu

Incredible South Australie 2

Door: Ruud Kersten

Blijf op de hoogte en volg Ruud

11 Januari 2017 | Australië, Sydney

maandg 9 januari
We vertrokken met een half uur vertraging richting Hongkong en gaande de vlucht haalde we de tijd niet in. We hadden volgens schema een overstap tijd van 1:50 uur van Hongkong naar Sydney, maar was inmiddels geslonken tot 1:15.. Maar zo snel waren we nog nooit door de douane gelopen, de rugtassen werden gescand en nu komt het. Bij de gate werden onze tassen nog eens gecontroleerd, moest open en er werden vragen gesteld, denk meer in de zin van werkverschaffing, haha.

Ook de vlucht van HK naar Sydney ging gepaard met een half uur vetraging, maar landde met een half uur vetraging om 21.20 plaatselijk tijd in Sydney. Hier zouden we worden opgehaald door een shutle dienst, iemand met een rode hoed. En wat denk je er stond niemand met ee rode hoed, dus Peter bellen en ze wisten van niets, dus toen maar een taxi gebeld.
Moe en voldaan(meer dan 24 niet geslapen) kwamen we om 23.30 bij ons hotel aan, ff lekker douche en hups ons bedje in.

woensdag 11 januari
Vandaag stond een city tour met fietsen op het programma, gingen daarheen lopen, 45 min. We waren niet de enigste, we gingen met 12 personen en een leuke vrouwelijk gids, hihi.
Was zeer warm, rond de 38 graden, maar op de fiets voelde het toch iets koeler aan, was een hele mooie fiets tocht en hebben heel veel gezien, waaronder:

Harbour bridge, Opera house, Royal Botanic garden, hyde park, China town en nog veel meer moois. Morgen gaan we zeer vroeg naar The Blue Mountains en gaan dan de eerste dieren spotten

groetjes van Peter en Ruud